IMB Forum Index

IMB

IMB - Instituti i Modelimeve ne Biznes

PortalPortal  blogBlog  AlbumAlbum  UsergroupsUsergroups  MemberlistMemberlist  GBGuestbook  User PanelUser Panel  RegisterRegister 
 FlashChatFlashChat  FAQFAQ  SearchSearch  Log in to check your private messagesLog in to check your private messages  StatisticsStatistics  LinksLinks  Log inLog in 
 CalendarCalendar  DownloadsDownloads  Comments to your karmaComments to your karma  ToplistToplist  Recent topicsRecent topics  Voting forumVoting forum

Avantazhet kryesore te Alpha Platinum ndaj AlphaNet
Users browsing this topic:0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


 
Post new topic   Reply to topic    IMB Forum Index -> Alpha Platinum
View previous topicEmail to a Friend.Users who have viewed this topicSave this topic as a txt filePrintable versionLog in to check your private messagesView next topic
Author Message
rezart

GuestPostPosted: Mon Aug 13, 2007 1:03 pm    Post subject:  Avantazhet kryesore te Alpha Platinum ndaj AlphaNet
Description:
Reply with quote

Eshte programi (software) me i ri qe IMB ka publikuar ne treg, si reflektim i nevojave ne rritje te biznesit shqiptar.

Prezantohet si nje zhvillim i metejshem i programit AlphaNet:
me strukture e sisteme kontrolli m bashkekohore;
me fleksibilitet te shumefishuar ndaj ndryshimeve te sistemit financiar, pagave e te legjislacionit ne pergjithesi;
me parametrizim te larte per nje pershtatshmeri me te plote me nje game me te gjere shoqerish e aktivitetesh;
me nje pavaresi modulare komode ndaj shtesave te dokumenteve e procedurave per permiresimin e administrimit;
me nje automatizimin e performance superiore per lehtesimin e punes (m "user friendly");
shume raporte te reja manaxheriale;

1. Kontabilizimi mund te behet ne dy menyra:
Direkt (dmth me regjistrimin e dokumentit behet edhe kontabilizimi i tij) si aktualisht tek AlphaNet-i si dhe
Indirekt (dmth dokumentat e regjistruar nuk kontabilizohen direkt por ne nje ambjent te veante pasi kontrollohen, miratohen e mund te grupohen nga kontabilisti) si proes me vete.

2. Struktura e llogarive dhe skemat e kontabilizimit nuk jane me fikse
dhe pershtatet pa asnje veshtiresi

Kjo pavaresi e ben planin e llogarive dhe skemat e kontabilizimit plotesisht fleksibel.


3. Pagat jane gjeresisht te konfigurueshme, cilado qofshin ndryshimet ne legjislacionin apo specifikat e ndermarrjes.
Moduli i Listepagesave perben nje hop cilesor te nivelit ERP.


4. Trajtimi Kliente&Furnitore pasurohet ne disa drejtime:
Pavarsia nga llogarite
Veprime regulluese
Raporte e filtra5. Shitje/Blerjet jane me "user friendly":
Ambjenti i Rregjistrimit
Konfigurimi & automatizimi
Grupimi i shitjeve
Kthimet e faturave

6. Inventari ka performace te rritur, shtim informacioni, larmi metodash llogaritese.Ne brendesi ka permiresime funksionale, strukturore e algoritmike

7. Arka/Banka ka disa risi funksionale
"Lloj Subjekti"
"Lloj Fature" e "D/K"

8. Analiza Financiare jane zhvilluar me tej ne disa drejtime:
Qendrat e Kostos
Raportet dinamike

9. Flete Doganimet ka gjithashtu shtesa e permiresime ne drejtim te fleksibilitetit ndaj taksave qe aplikohen ne Dogane si dhe lidhjes dhe kontrollit te tyre me faturat perkatese.

10. Prodhimi eshte pasuruar edhe me skemat e administrimit. Ka dy skema:
JoAnalitike
Analitike

11. Amortizimi shenon nje hop te ri cilesor. Ai eshte:
Ristrukturuar
Parametrizuar
Automatizuar

12. Siguria eshte nje perparesi e tij. Ajo perfshin:
Database
Perdorues
Kontrolle
Back to top
AdvPostPosted: Mon Aug 13, 2007 1:03 pm    Post subject: AdvBack to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    IMB Forum Index -> Alpha Platinum All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

IMB topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB 2003 - 2008